“”

Om oss

Medpeople är en molnbaserad lösning för vårdbemanning där legitimerade läkare och sjuksköterskor via en app kan ta uppdrag och börja jobba som konsulter utan att starta eget. Genom att automatisera det manuella arbetet som idag görs av traditionella bemanningsföretag försvinner ”mellanhänderna”. Jobbhistorik, lön, schemaläggning och kommunikation sköts direkt i appen och ger en enkel helhetslösning för både vårdgivare och konsulter.

Varför?

Varje dag är tusentals människor i behov av vård i Sverige. Sjuksköterskor, läkare och undersköterskor med oflexibla arbetstider som tar hand om dessa människor är de osedda hjältarna av vår tid. Som ett resultat av detta går vårdbemanningsbranschen på högvarv.

Vi vill ersätta den byråkratiska processen hos rekryteringsföretagen och revolutionera branschen för att ge dig som sjuksköterska, läkare eller undersköterska större flexibilitet och en extra inkomst vid behov, samtidigt som vårdgivaren slipper dyra mellanhänder.

Hur?

Via Medpeople möts vårdgivare och konsulter på ett enkelt sätt. Parterna matchas ihop automatiskt baserat på lönenivå, kompetens och erfarenhet och både vårdgivare och konsult får största möjliga valfrihet och flexibilitet. Intresseanmälning, uppföljning och kommunikation sker direkt i appen och bokningar signeras tryggt och säkert med BankID. Medpeople är ett modernt sätt att bemanna, helt utan mellanhänder och manuell hantering.