Välkommen till framtidens vårdbemanning

Medpeople lanserades under 2017 med ett tydligt mål, att förenkla och effektivisera bemanningen inom vården i Sverige. Med Medpeople vill vi göra skillnad på riktigt, och bidra till en bättre vård, ett bättre arbetsklimat för vårdpersonal och lägre kostnader för vårdgivare. På sikt så kommer vi spara samhället 1-3 Miljarder kronor.

Med Medpeople har vi skapat ett nytt sätt för legitimerad vårdpersonal att hitta och ta tillfälliga vårduppdrag. Genom att ta bort alla mellanhänder kan vi effektivisera bemanningen och erbjuda mer flexibilitet och bättre villkor till sjuksköterskor och läkare som vill jobba extra, samtidigt som vi sänker kostnader och möjliggör tidsbesparingar åt vårdgivare över hela Sverige.

I vår plattform matchas vårdpersonal och vårdgivare direkt med varandra utifrån krav på kompetens, lönenivå och erfarenhet. Hela flödet, från ansökan till tidrapportering sköts direkt i appen. Medpeople är ett modernt sätt att bemanna, utan dyra mellanhänder och manuell hantering.

Med Medpeople vill vi förbättra vården som helhet. Genom ökad transparens, moderna verktyg, bättre villkor och ett flexiblare sätt att jobba är vi säkra på att vi kan bemanna mer effektivt och hjälpa till att få ner de skenande kostnaderna för vårdbemanning i hela landet. Tillsammans kan vi göra skillnad, på riktigt.

Teamet

Kave Soultani
Medgrundare & VD
Niclas Nilsson
Medgrundare & COO
Emil Bjurström
Medgrundare & Utvecklare
Herman Nilsson
Medgrundare & Utvecklare
Fredrik Helgodt
Utvecklare
Du?
Vi är alltid på jakt efter nya talanger. Brinner du för att skapa en bättre vård och tror att du kan bidra med något? Tveka inte att höra av dig!