Du är värd en bra presentation!

dec 15, 2022

Bästa konsult! Vi vet alla att första intrycket är av största vikt. Och vad är första intrycket för arbetsgivarna? Jo, din presentation! Så ge berättelsen om dig i din profil lite extra kärlek, det är ju den vi skickar med när vi söker passen ni önskat!

Vad vill då arbetsgivare veta? Jo, självklart att du är engagerad, intresserad, bra på att samarbeta – men det är ju alla Medpeoples! Vad de inte vet är om du jobbat med infektionspatienter på MAVA- trots att du inte har en infektionsavdelning på CV:t, om du aldrig någonsin misslyckats med att sätta en KAD eller om det alltid är dig personalen på passet innan väntar på för att fixa den där svårstuckna patienter på 14:1. Kanske är det du som tar dig tid att fläta håret, skicka efter sjukhusbibliotikarien eller minnas namnet på patientens hund? Berätta varför avdelningen kan känna sig trygg i sitt val av dig.

Vi på Medpeople är så stolta över er som valt att arbeta för oss. Ni håller vår fana så högt och varje dag känner vi att vi tillför vården något extra bra – genom att att erbjuda den Er!

Tack för att ni gör vården till en bättre plats tillsammans med oss!

Ta hand om er!/Gänget på Medpeople