God jul & gott nytt år!

dec 23, 2021

Kära MedPeeps,

Detta år börjar närma sig sitt slut, och vilken resa det har varit!

Återigen blev det ett speciellt år, men vi är uppfyllda av tacksamhet över hur fantastiska ni är. Vi är stolta över att så många sjuksköterskor, läkare och vårdgivare har valt att arbeta tillsammans med oss. Ert jobb är en förutsättning för att vi ska klara de uppgifter som väntar – tack till er och det viktiga jobb ni gör!

Den största händelsen under 2021 var helt klart att vi har lanserat plattformen i Nederländerna, och tillsammans med våra nya nederländska kollegor så kommer vi fortsätta arbeta med att bygga relationer med nya kunder och konsulter där. Men det är inte allt… fler marknader, tekniska lösningar och produkter väntas under 2022. Kanske öppnar vi till och med upp appen för nya vårdyrken? 

Här på Medpeople-kontoret har vi haft ett år fyllt av utmaningar, innovationer, goda samarbeten samt fantastiska relationer med nya och gamla kunder och konsulter. Vi har även blivit fler på kontoret, med större mångfald inom avdelningarna, och det är någonting vi kommer att fortsätta att arbeta för.

2021 har varit ett år som bestått av nya aktiviteter och satsningar. Nu blickar vi framåt mot 2022 med fokus på innovation och goda relationer, för att fortsätta att revolutionera och digitalisera sjukvården.

God jul & gott nytt år!

Önskar Medpeople