God jul & gott nytt år!

dec 22, 2020

2020 blev ett speciellt år, och vi på kontoret kan bara föreställa oss hur exempelvis personal på intensivvårdsavdelningar har haft det. Det vi nördar på medtechbolaget har kunnat göra, under denna märkliga tid, är att jobba på hemifrån för att fortsätta resan mot att revolutionera och digitalisera sjukvården. Året har nog bevisat för många att digitalisering också för människor närmare varandra, för vad hade vi gjort om vi exempelvis inte kunde ha Zoom-möten, chatta med vänner, besöka vården digitalt för lättare åkommor eller publicera/ta vårduppdrag med ett klick. 

Samtidigt så förstår vi att vi bara är ett litet kugghjul i detta maskineri. Det är ni sjuksköterskor, läkare och vårdgivare som tillsammans skapar Medpeople! Vi är tacksamma för alla er som bokar pass, söker jobb, bjuder in vänner, lägger ut uppdrag, publicerar annonser, svarar på enkäter, ställer frågor, ger feedback och klagar. Framförallt känner vi oss otroligt uppskattade när ni visar hur vår plattform hjälper er i ert arbete, för det är just det som vi jobbar för. 

Vi på Medpeople hoppas att ni får en lugn jul, oavsett om ni arbetar eller inte, och att vi får se fler uppdrag på andra vårdavdelningar än IVA under 2021.

God jul och gott nytt år.

Varma virtuella kramar, 

Medpeople-teamet