Kry stärker sin kompetensförsörjning med hjälp av Medpeoples plattform

dec 18, 2020

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Kry gör det möjligt att träffa erfarna sjuksköterskor, läkare och psykologer – dygnet runt i mobilen eller på någon av vårdcentralerna runt om i Sverige. Genom att kombinera digital och fysisk vård kan Kry hjälpa fler patienter, med fler symptom och ta ett helhetsansvar för patientens vård.

Bara i Sverige har Kry genomfört över två miljoner patientmöten sedan starten 2015 och är idag Europas största digitala vårdgivare. Utöver Sverige finns Krys app även i England, Norge, Frankrike och Tyskland med ambitionen att fortsätta expandera och hjälpa fler patienter.

Kry använder sedan en tid Medpeoples plattform dels för att med kort varsel hyra personal och dels för att rekrytera. 

Louise Levin, ansvarig för medicinsk rekrytering på Kry, kommenterar: Medpeoples idé med en öppen plattform för kliniker och vårdgivare att mötas innebär att vi kan bredda vår rekryteringsbas av kandidater samt stärka upp vår verksamhet vid utsatta perioder. Jag tror detta sätt att arbeta har framtiden för sig.

Det är ett stort förtroende att få välkomna Sveriges mest framsynta digi-fysiska vårdgivare till oss. Vi ser fram emot att använda kraften i vårt ständigt växande nätverk av kliniker för att bidra till Krys kompetensförsörjning, menar Thomas Hallström från Medpeople.

Håll utkik efter spännande uppdrag och annonser i appen!