Quinyx och Medpeople bygger integration

apr 29, 2021

Vi kan med stolthet meddela att Medpeople har krokat arm med Quinyx!

Quinyx är en molnbaserad programvara som använder sig av den senaste tekniken för att prognostisera och optimera schemaläggning och bemanning, hantera tid samt öka medarbetarengagemanget på ett smart och effektivt sätt. Denna snabba och användarvänliga plattform är tillgänglig både på mobil, surfplatta och dator, för alla chefer och anställda. Quinyx har ett starkt fäste i vård- och omsorgssektorn med kunder såsom Kry, Min Doktor, Capio, Förenade Care och Team Olivia. 

Medpeoples plattform kommer finnas tillgänglig som funktion direkt i schemaläggningen för Quinyx kunder inom vård och omsorg för att bistå dessa vid korttidsfrånvaro. Integrationen kommer möjliggöra för Quinyx kunder att använda Medpeople direkt i sitt Quinyx-konto. Obemannade pass kan med ett klick annonseras direkt till Medpeoples ständigt ökande nätverk av 5000+ sjuksköterskor och läkare. 

Hanna Morell, Account Executive, som ansvarar över Vårdsektorn i Sverige har drivit arbetet internt på Quinyx och kommenterar:

– Vi ser tydliga synergier mellan våra system och hoppas kunna leverera ytterligare värde till våra kunder genom denna integration. 

– Vi är stolta över att rulla ut detta samarbete med Quinyx som erbjuder en framsynt, modern och användarvänlig programvara för schemaläggning, säger Karin Sjödin, Operativ chef på Medpeople. 

Vill du läsa mer om om vad Quinyx kan göra för vårdgivare? Ta en titt här: https://www.quinyx.com/sv/workforce-management/vard