Stockholms Sjukhem och Medpeople tecknar ramavtal i upphandling

jun 11, 2020

Vi har den stora glädjen att berätta att Medpeople är ett av de företag som Stockholms Sjukhem valt att skriva ramavtal med i sin nyligen avslutade upphandling av bemanningstjänster. 

Stockholms Sjukhem är en av Sveriges största idéburna vårdgivare som i mer än 150 år har bedrivit vård och omsorg utan vinstsyfte. Idag erbjuder Stockholms Sjukhem ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom geriatrik, palliativ vård, rehabilitering och äldreomsorg. Verksamheterna finns i egna lokaler på Kungsholmen och på Bromma sjukhus. Stockholms Sjukhem har cirka 1 300 anställda, en egen forskningsenhet och är delägare i Ersta Sköndal Bräcke Högskola. 

– Detta förtroende från en av Sveriges mest ansedda och äldsta vårdgivare är en viktig milstolpe och kvalitetsstämpel för oss på Medpeople. Stockholms Sjukhems geriatriska verksamheter i Bromma, dåvarande Brommageriatriken, var bland de första vårdgivarna som såg nyttan i en plattform utan mellanhänder – därför tycker vi det är särskilt högtidligt att fördjupa vårt samarbete i form av detta ramavtal, menar Thomas Hallström från Medpeople.

Mauro Albore, Inköpsansvarig på Stockholms Sjukhem kommenterar:

– Medpeople har ett spännande erbjudande, en framsynt produkt och en stark vision att förändra vårdbemanning till det bättre. Vi är glada att välkomna Medpeople till att fortsatt stötta vår kompetensförsörjning vid svårlösta vakanser. 

Varmt välkommen att ansöka till uppdrag inom palliativ vård, rehabilitering, geriatrik, ASIH med mera hos Stockholms Sjukhem i appen!