Medpeople, mobilappen som löser vårdens akuta vakanser har ingått ett samarbete med Attendo

Attendo och Medpeople har precis ingått ett samarbete om att tillsammans försöka lösa vårdens korta vakanser på ett smidigare sätt. Attendo är idag Nordens största företag inom privat vård och omsorg, och finns etablerad på över 100 orter med omkring 24 000 anställda. Verktyget som ska effektivisera vårdens oförutsägbara personalbortfall, är en app där sjukvårdspersonal söker uppdrag hos Attendo via Medpeoples digitala plattform. Detta ska förhoppningsvis stärka upp verksamheterna vid akuta resursbehov. På så sätt blir även Attendos arbetsplatser mer attraktiva då förutsättningar för en tryggare arbetsmiljö skapas för såväl läkare som sjuksköterskor.

– Medpeople har ett mycket spännande erbjudande och vi ser fram emot ett samarbete, säger Marcus Löwnord, Inköpsansvarig på Attendo.

– Vår app är väldigt enkel att använda. Vårdgivaren behöver enbart lägga in sin beställning som sen går ut direkt till konsulten. Det här sparar tid och pengar eftersom det inte behövs några mellanhänder, vilket gör att vi kan ha branschens lägsta marginaler, säger Kave Soultani, VD på Medpeople

Om oss

Vi vill att vårdpersonalen ska vara samhällets mest nöjda yrkesgrupp. Genom att utmana förutsättningarna inom vården för att skapa möjligheter för karriär, utveckling och flexibilitet i arbetslivet tror vi det är möjligt. Medpeople vill revolutionera vårdbranschen genom att leda utvecklingen inom digitala tjänster och produkter för personal inom vården. Resultatet av det här tror vi kommer bidra till att vårdyrket bli mer attraktivt för både individ och samhälle.

På Medpeople låter vi passionen för vårt syfte genomsyra varje detalj i vårt arbete, vilket genererar hög produktivitet och kvalité i våra leveranser. Vårt digitala system är ett modernt sätt att bemanna och skapar ett oberoende av bemanningsföretag. Vår plattform levererar effektiv bemanning till vården samtidigt som den ger  legitimerad vårdpersonal möjlighet att ta tillfälliga vårduppdrag.

Medpeople vill förbättra vården som helhet. Genom ökad transparens, moderna verktyg, bättre villkor och ett mer flexibelt sätt att jobba, är vi säkra på att vårdens bemanning kan ske mer effektivt och samtidigt få ner de skenande kostnaderna för vårdbemanning i hela landet. Tillsammans kan vi göra skillnad, på riktigt.