Medpeople till Region Västernorrland

Är du legitimerad läkare eller sjuksköterska inom Region Västernorrland? Nu kan du boka uppdrag i din region via Medpeople.

I Medpeople-appen får du som läkare eller sjuksköterska direkt tillgång till tillfälliga vårduppdrag som annonseras från anslutna vårdgivare. Hela flödet, från ansökan till tidrapportering, sköts direkt i appen och tar bara några minuter att genomföra för registrerade vårdkonsulter.

I vår plattform matchas vårdpersonal och vårdgivare direkt med varandra utifrån krav på kompetens, lönenivå och erfarenhet.  Välj mellan spännande uppdrag och se lön direkt i appen, och boka med ett enda klick! Vi levererar effektiv bemanning till vården samtidigt som det ger legitimerad vårdpersonal möjlighet att ta tillfälliga vårduppdrag.

Medpeople erbjuder full flexibilitet, utveckling och hög ersättning. När du arbetar via oss är det också bra att veta att du samtidigt valt den aktör på marknaden som har i särklass lägst marginaler. Medpeoples digitalisering av bemanningsprocessen för vårdgivare spar massor av pengar åt samhället som istället kan gå tillbaka till vården, där de behövs som mest.

Vi vet hur viktigt det är att det finns alternativa arbetsmodeller för de som inte kan eller vill arbeta heltid på ett fast schema. Genom Medpeople kan du arbeta hur lite eller mycket du önskar. Du väljer själv direkt i appen bland de uppdrag som passar dig. Genom oss har du också möjligheten att prova på olika arbetsgivare under samma period. Kanske önskar du jobba både inom den öppna- och den slutna vården. Detta ger dig en utmärkt förutsättning för att bredda din kompetens och bli än mer attraktiv på arbetsmarknaden. Det är möjligt när du arbetar via Medpeople.

Hos oss kan du välja om du vill ha lön eller fakturera. Vi tycker det är roligt att allt fler blir egna företagare och det vill vi underlätta.  Därför erbjuder vi en flexibel faktureringsmodell och ett automatiserat system för fakturaunderlag, direkt i din app. Allt för att du ska kunna fokusera på det du gör bäst.

Vill du veta mer? Ladda ner vår app och registrera dig idag, det tar endast ett par minuter!