Orka! passion som drivkraft – inspireras av Frida Södermark

okt 28, 2022

Medpeople i samarbete med Diploma Utbildningar


Orka! Passion som Drivkraft – Frida Södermark
När man tittar på Frida Södermarks föreläsning kan man undra om hon suttit och lyssnat på våra morgonmöten här på Medpeople, eller kanske stått bakom en gardin och viskat tips och idéer som vi sugit åt oss och sedan trott att de är våra egna. För Frida Södermarks uppmaningar; Se möjligheter, inte hinder, Sök dig utanför din komfortzon och Vik inte ner dig! är utmaningar vi ger och tar varje dag i vår arbetsgrupp! Men vi räknar ju även våra konsulter som arbetskamrater, så varför inte sprida budskapet vidare? 


Diploma utbildningar ger oss möjligheten att få upp ögonen för Frida Södermarks viktiga livsmål som hon på ett underbart entusiasmerande sätt delger oss. Som sjukvårdspersonal vet du allt det här, men visst kan det, efter år av kateterdragningar, emblaplåstrande, trachvård och pox-mätning vara på sin plats att sätta nya mål och drivkrafter i sitt liv? Både yrkesmässigt och privat. Med Frida Södermarks föreläsningar peppas du att ta nya steg i livet, gärna på otrampade stigar.


Frida är kvinnan som, efter att ha anmält sig till ett nöjeslopp med jobbet, upptäckte att hennes kropp passade för att springa långt. Riktigt långt! Hon är nu ultralöpare med SM-guld i bagaget och en mycket uppskattad föreläsare. I sina utbildningar på Diploma strömmar Fridas energi och syn på livet ut från skärmen. Hinder ses som utmaningar och möjligheter – ”Vad är det värsta som kan hända?” är frågan som ställs inför varje utmaning – en mycket användbar livsåskådning. Ge dig själv gåvan av utbildning, och bli tryggare, starkare och gladare! 
Frida är underbart lösningsorienterad; Hinner du inte med träningen? Spring till jobbet! 

Frida håller underbara föreläsningar, gärna med ett löppass inbakat! Här är det ett tjejhockeylag som peppas till att se nya möjligheter och få upp ögonen för hur fantastiska de är! 

Kom ihåg din rabattkod på Diploma – just till dig som har en Medpeopleprofil! 

Ta del av onlineutbildningar av högsta kvalitet och erhåll intyg och diplom!
Få 20 % på alla utbildningar och abonnemang i lärportalen på Diploma.se Maila [email protected]