Vi söker ständigt nya talanger

Medpeople är ett ungt medtech-företag redo att revolutionera villkoren för personal inom vården. Företaget startades 2016 och lanserade sin tjänst 2017 med ett tydligt mål -att effektivisera bemanning inom vården och spara samhället miljarder. Våra medarbetares kompetens och engagemang hör till våra absoluta styrkor och vi söker ständigt efter nya talanger. Hos oss blir du en intraprenör och förväntas bidra till vår entreprenöriella resa genom egna initiativ, glädje och engagemang. Vi vill att du ska trivas hos oss och uppmuntrar alla våra medarbetare att komma ut och röra på sig under dagen, vi tror att rörelse, glädje och prestation hör ihop. Vi är en modern arbetsplats och för oss är rätt person viktigare än utbildningsbakgrund och erfarenhet.

Följ oss på LinkedIn

För att ta del av vår resa och spännande möjligheter.  Följ oss på LinkedIn


Stockholm
Heltid

Vi är alltid på jakt efter talanger som vill arbeta med oss.
Vill du vara med och revolutionera digital bemanning inom vården?

Tveka inte på att höra av dig!


Lediga tjänster

Stockholm
Heltid

Senior Back- end utvecklare

Vill du vara med och förändra hur vården fungerar i Sverige? Medpeople bygger framtidens vårdbemanning och letar efter en till backendutvecklare till vårt team.

Med Medpeople har vi skapat ett nytt sätt för legitimerad vårdpersonal att hitta och ta tillfälliga vårduppdrag. Genom att ta bort alla mellanhänder kan vi effektivisera bemanningen och erbjuda mer flexibilitet och bättre villkor till sjuksköterskor och läkare som vill jobba extra, samtidigt som vi sänker kostnader och möjliggör tidsbesparingar åt vårdgivare över hela Sverige

Du blir en nyckelperson i ett litet team med erfarna utvecklare och får stort utrymme att vara med och utforma en produkt som kommer att vända upp och ner på vårdbemanningen i Sverige.

Vi jobbar testdrivet och agilt med stor frihet under ansvar. Vi tror att utveckling är en kreativ process, vi tar bra idéer på allvar och letar efter någon som vill ha en central roll i utvecklingen av nya system, från idé till färdig produkt.

Du bör ha några års erfarenhet av att jobba med skalbara webblösningar och vara trygg med

 • Python
 • Flask
 • MySQL
 • Du får gärna ha erfarenhet av AWS eller någon av de andra stora cloudtjänsterna.

Vi har kontor på SUP46 mitt i centrala Stockholm.


Stockholm
Heltid

Medpeoples vision är att förändra vården, på riktigt. Genom moderna verktyg, bättre villkor och ett flexiblare sätt att arbeta banar Medpeople vägen för ett nytt sätt att ta korta uppdrag inom vården. Vi växer i rekordfart och söker nu en Key Account Manager som kommer att ha en nyckelposition när det gäller att utveckla vårt erbjudande på den svenska marknaden. Hos oss kommer du att bygga långvariga relationer till Sveriges största och bästa arbetsgivare inom offentlig verksamhet. Du blir en viktig del i Medpeoples expansion med ansvar för befintliga kunder, nya kunder och utveckling av digitala arbetsprocesser. Vi är en start up i konstant utveckling och vår produkt utvecklas kontinuerligt.

     Tjänsten innebär att:

 • Identifiera och utveckla självständigt partnerskap med arbetsgivare i privat och offentlig sektor.
 • Förhandla och avsluta avtal med ledande befattningshavare
 • Identifiera och genomföra nya partnerskap
 • Fördjupa och utveckla befintliga kunder
 • Ansvara för att kontinuerligt utveckla kundupplevelsen med fokus på att skapa värde för våra kunder.
 • Självständigt driva utvecklingsarbete internt och externt hos våra kunder för mer effektiva affärsprocesser.

  Vi tror att du är:
   
 • En passionerad intraprenör som stimuleras i en snabbväxande start up-miljö
 • Minst 3-5 års erfarenhet inom kvalificerad försäljning
 • Erfarenhet från eller kunskap om offentliga sektorn är meriterande
 • Självgående och initiativrik – du identifierar snabbt vad som behöver bli gjort, prioriterar och fokuserar på genomförandet.
 • Ett befintligt nätverk och kontakter inom sjukvården i Sverige är meriterande
 • Starka projektledaregenskaper för att kunna bygga och hantera en stor massa av kunder.
 • Du är bra på att bygga starka relationer både internt och externt
 • Flytande i svenska och engelska, övriga språk är mycket meriterande

Vi värdesätter driv och en bra attityd. Vi har en lång och utmanande resa framför oss och det är av stor vikt att du är uthållig, ambitiös och målinriktad. Du är modig nog att ställa höga mål och arbetar sedan passionerat för att uppnå dem. Sist men inte minst tror vi att du är en stark teamplayer. Förvänta dig att jobba hårt, ha kul och lära dig nya saker varje dag.
Välkommen till oss där vi alla arbetar hårt men har vansinnigt roligt på jobbet!

Sista ansökningsdag 15 oktober!

Fler frågor om tjänsten besvaras av CEO, Kave Soultani 070-455 33 86