Vårdpersonalen har världens viktigaste yrke!

Vi vill att vårdpersonalen ska vara samhällets mest nöjda yrkesgrupp. Genom att utmana förutsättningarna inom vården för att skapa möjligheter för karriär, utveckling och flexibilitet i arbetslivet tror vi det är möjligt. Medpeople vill revolutionera vårdbranschen genom att leda utvecklingen inom digitala tjänster och produkter för personal inom vården. Det gör vi genom att skapa nya innovativa möjligheter för karriär, flexibilitet och utveckling, vilket bidrar till att vårdyrket bli mer attraktivt för både individ och samhälle.

På Medpeople låter vi passionen för vårt syfte genomsyra varje detalj i vårt arbete, vilket genererar hög produktivitet och kvalité i våra leveranser. Vårt digitala system är ett modernt sätt att bemanna och skapar ett oberoende av bemanningsföretag. Vår plattform levererar effektiv bemanning till vården samtidigt som det ger  legitimerad vårdpersonal möjlighet att ta tillfälliga vårduppdrag.

Medpeople vill vi förbättra vården som helhet. Genom ökad transparens, moderna verktyg, bättre villkor och ett flexiblare sätt att jobba är vi säkra på att vårdens bemanning kan ske mer effektivt och hjälpa till att få ner de skenande kostnaderna för vårdbemanning i hela landet. Tillsammans kan vi göra skillnad, på riktigt.

 

Teamet

Kajsa Bootin
Sales & marketing assistant
Emil Bjurström
Co Founder & Back End Developer
Herman Nilsson
Co Founder & Front End developer
Fredrik Helgodt
Front End developer
Niclas Nilsson
Co Founder & COO
Kave Soultani
Co Founder & CEO
Madeleine Stenslind
Marketing manager
Du?
Vi är alltid på jakt efter nya talanger. Brinner du för att skapa en bättre vård och tror att du kan bidra med något? Tveka inte att höra av dig!